Online TESOL Başvuruları Başladı

http://tesol.gidatarim.edu.tr/tr/online-kayit adresinden kayıt yapabileceğiniz Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Online TESOL programına kayıtlar başlamıştır. 03322235488 – 5438 numaralı telefonlardan program ve kayıt süreci ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Türkiye’de ilk kez bir üniversite tarafından verilecek olan TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) sertifikası sizlere, anadili İngilizce olmayan ülkelerde İngilizce öğretme imkanı sunan uluslararası bir sertifika programıdır.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından geçerliliği kabul edilmiş bir sertifika olan TESOL sertifikası ile Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kolejler ve yabancı dil okullarında ve ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına kreş, anaokulu ve gündüz bakım evlerinde çalışabilirsiniz.

Bölümü önemli olmaksızın, 4 yıllık Fakülte mezunu ya da son sınıf öğrencisi olan ve yapılacak olan TESOL İngilizce Seviye Belirleme Sınav sonucuna göre en az B2 düzeyinde İngilizce yeterliliğine sahip herkes TESOL programına başvurabilmektedir.